Vi samler på husmodertips og tricks til dig!

Fjern lugt i tørretumbler

Fjern dårlig og sur lugt fra tørretumbleren med dette nemme tip
Fjern lugt i tørretumbler

En lugtende tørretumbler. Kender I det? Tøjet er rent og tørt og alligevel lugter det lidt mærkeligt, når du tager det ud af tørretumbleren. Det kan der selvfølgelig være flere grunde til, men som oftest skyldes det, at man vasker for få kogevaske og vaskemaskinen derfor ikke bliver “kogt” igennem ofte nok til at få bakterierne væk. Når så tøjet lægges i tørretumbleren, forplantes lugten deri. Så det kan forebygges ved at sørge for at vaske varmt nok regelmæssigt.

Når skaden først er sket, kan det være svært at få lugten ud, men for nyligt hørte jeg et tip, som jeg var nødt til at prøve!

Find et gammelt håndklæde, gør det vådt og vrid det op med Rodalon, du skal ikke spare på det! Derefter tørrer du håndklædet i tørretumbleren. Det lyder ret nemt, ikke! Det er det også og det virker! Dampene fra Rodalonen fjerner lugten i tørretumbleren og du kan nu igen nyde rent tøj uden klamme lugte.

Kategorier med Husmodertips


Hjemmet

Alle de tips der kan hjælpe indendørs

Haven

Tips og tricks til haven og udendørs

Personlig Pleje

Et par fif til personlig pleje og kroppen

Køkkenet

Lidt hjælp i køkkenet og til madlavningen

Penge

Tips til hvordan man sparer penge

Søvn

Tips når man ikke kan sove

Rejsen

Tips til rejsen

Tech

tekniske tips og tricks

Følg og få de nyeste Husmodertips!

Bliver snart muligt

Husmodertips.dk

Populære søgeord


Vi hører gerne dine forslag til Husmodertips!


Vi ved der er masser af gode tips og tricks derude, så send os gerne de allerbedste du har, så kan det være de kommer med

Send tip!

Lad os holde kontakten!


Ready to start your next project with us? Give us a call or send us an email and we will get back to you as soon as possible!