Du kan med dette lille trick, slippe for at din mad hænger fast i grillristen. Olie hjælper selvfølgelig, men det er ikke sikkert du vil bruge olie til alt der skal grilles. En godt gennemvarmet rist hjælper også på at maden hænger fast. Især når sarte madvarer som fisk grilles, er det ærgerligt hvis de hænger fast i grillen og overfladen går i stykker.
Så ganske enkelt varmer du grillen godt op. Skær en frisk kartoffel over og sæt en gaffel i den ene ende, så du kan gnide snitfladen mod den varme grill. Det er et billigt trick til at få lavet en overflade på grillristen der ikke hænger så meget fast. Du kan eventuelt skære lidt mere af kartoflen og gentage på resten af grillen.
Tricket skal gentages næste gang du griller for at lave en slip-let grillrist
Vi ved der er masser af gode tips og tricks derude, så send os gerne de allerbedste du har, så kan det være de kommer med
Send tip!Ready to start your next project with us? Give us a call or send us an email and we will get back to you as soon as possible!