Vi samler på husmodertips og tricks til dig!

Sortering af strømper i par

Sorter strømperne i par på en nem måde og spar tid
Sortering af strømper i par

Vi er 5 i familien og 5 gange 2 strømper om dagen giver altså ret mange snavsede strømper om ugen! Og bortset fra yngstearvingen, der har et utal af tegneseriestrømper, glimmerstrømper og andre kulørte strømper, har vi absolut flest sorte strømper. Men de er jo ikke samme størrelse og heller ikke helt samme model og længde, så det er jo ikke bare at vælge to og så passer de sammen. Og nu er jeg træt af at sortere strømper! No more!

Så jeg har købt 5 vaskeposer, skrevet forbogstav på og udleveret en til alle. Så fremover skal snavsede strømper samles og lægges til vask, når posen er fuld. Så ryger hele posen i vaskemaskinen, så i tørretumbleren og retur til posens ejermand. Voila! Ikke mere sortering for mor (undtagen mine egne, that is) og forhåbentlig heller ikke flere forsvunde strømper.. for det strømpemonster vi har boende i bryggerset kan med garanti ikke åbne vaskeposer – håber jeg.

Kategorier med Husmodertips


Hjemmet

Alle de tips der kan hjælpe indendørs

Haven

Tips og tricks til haven og udendørs

Personlig Pleje

Et par fif til personlig pleje og kroppen

Køkkenet

Lidt hjælp i køkkenet og til madlavningen

Penge

Tips til hvordan man sparer penge

Søvn

Tips når man ikke kan sove

Rejsen

Tips til rejsen

Tech

tekniske tips og tricks

Følg og få de nyeste Husmodertips!

Bliver snart muligt

Husmodertips.dk

Populære søgeord


Vi hører gerne dine forslag til Husmodertips!


Vi ved der er masser af gode tips og tricks derude, så send os gerne de allerbedste du har, så kan det være de kommer med

Send tip!

Lad os holde kontakten!


Ready to start your next project with us? Give us a call or send us an email and we will get back to you as soon as possible!